EL NOSTRE EQUIP
La fleca Obelisc ja ha acollit moltes persones que han vingut a aprendre, produir, vendre i fer créixer el forn:
LucianoRutDanielaSaraMaxDeborahJoséFedericaNúriaClaraAndrés
Alguns d'ells encara hi són i ajuden a dar viu al barri fent i servint pa diàriament.
Per la seva banda, Alexandre abans de convertir-se en forner, va ser arquitecte durant diversos anys. Però la seva passió pel treball manual, la cuina, els productes senzills i la possibilitat de crear vincles socials el van empènyer a fundar Obelisc en 2023 desprès de la seva formació al seu país natal, França.
ELS NOSTRES PRODUCTES
100% ARTESANALS
Els nostres pans estan elaborats amb aigua filtrada, farina local i ecològica, la nostra massa mare artesanal, un pessic de sal del Delta de l'Ebre i ja està. Són baixos en gluten i tenen gluten de qualitat. El gluten no és dolent en si mateix, només que de vegades és difícil de digerir, és tot el procés de la fermentació de la massa mare el que ve a digerir el gluten per tu.
Gràcies a aquesta massa mare, els nostres pans es conserven durant gairebé una setmana embolicats només en un drap de cuina.
Aquí no venem productes industrials, congelats i llestos per coure. Els nostres productes són artesanals, amb ingredients locals, orgànics i de comerç just, sense additius ni conservants i cuinats durant tot el dia per a una màxima frescor. Només la mantega, el cafè i el cacau no són locals (provenen de França i Sud-amèrica) però que també són orgànics i de comerç just.
LA NOSTRA BOTIGA
Provença, 118 - Barcelona
Metro L5 | Entença - Hospital Clinic
Dilluns a Divendres | 8:00 - 14:00 | 16:00 - 20:00
Dissabte | 9:00 - 13:00